Fysieke informatiebijeenkomst gaat niet door

27 oktober 2020

Duurzaam energiebedrijf Pure Energie en de samenwerkende energiecoöperaties in de toekomstige gemeente Eemsdelta hebben besloten dat de inloopbijeenkomst over zonnepark Spijksterriet op donderdag 29 oktober 2020 in het Multifunctioneel Centrum Spijk (MFC) niet doorgaat. Gezien het feit dat het aantal coronabesmettingen in ons land blijft oplopen, vinden wij het onverantwoord om met een grote groep mensen samen te komen. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Digitale avond

Wij vinden het wel belangrijk om u op kort termijn te informeren over ons idee voor een zonnepark nabij Spijk. Daarom organiseren wij op donderdag 5 november 2020 een digitaal informatiemoment op dezelfde tijdsblokken:

-> van 16.00 - 17.30 uur

-> van 18.00 - 19.30 uur

-> van 20.00 - 21.30 uur

Tijdens deze digitale bijeenkomst willen wij u verder meenemen in onze werkwijze, de manier waarop wij u en uw omgeving willen betrekken, de mogelijkheden voor financiële deelname en de landschappelijke inpassing van het zonnepark. Uiteraard kunt u tijdens deze bijeenkomst ook vragen stellen, ideeën uiten of zorgen kenbaar maken bij ons.

Videovergadering

Voor de digitale informatieavond gebruiken we het programma Microsoft Teams. U kunt de presentatie die we hebben voorbereid dan via uw computer, tablet of telefoon volgen en via de ‘hand opsteek-functie' vragen stellen en opmerkingen maken. Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een van de 3 tijdstippen. U ontvangt uiterlijk op de dag van de informatiebijeenkomst een e-mail met daarin een link waarmee u kunt deelnemen aan de videovergadering en verdere instructies.

Na de informatieavond plaatsen we de presentatie en een verslag van de bijeenkomst op deze website.

Schrijf u hier in voor de digitale informatiebijeenkomst