Inloopbijeenkomst zonnepark Spijksterriet

21 oktober 2020

Duurzaam energiebedrijf Pure Energie en de samenwerkende energiecoöperaties in de toekomstige gemeente Eemsdelta organiseren op donderdag 29 oktober 2020 in het Multifunctioneel Centrum Spijk (MFC) een inloopbijeenkomst over zonnepark Spijksterriet. Tijdens deze bijeenkomst willen wij u verder meenemen in onze werkwijze, de manier waarop wij u en uw omgeving willen betrekken, de mogelijkheden voor financiële deelname en de landschappelijke inpassing van het zonnepark. Uiteraard kunt u tijdens deze bijeenkomst ook vragen stellen, ideeën uiten of zorgen kenbaar maken bij ons.

Corona-maatregelen: tijdsblokken

In verband met de coronamaatregelen hebben wij de bijeenkomst opgedeeld in 3 tijdsblokken: 

-> van 16.00 - 17.30 uur
-> van 18.00 - 19.30 uur
-> van 20.00 - 21.30 uur 

U dient zich voor één van de 3 tijdsblokken aan te melden. Per tijdsblok zijn maximaal 15 bezoekers* welkom. In verband met het beperkt aantal plaatsen vragen wij u om met maximaal 2 personen per huishouden te komen. U kunt zich tot de dag zelf aanmelden via de onderstaande button. Zonder aanmelding is deelname niet mogelijk. 

U KUNT ZICH NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DE FYSIEKE INFORMATIEBIJEENKOMST!
DE FYSIEKE INFORMATIEBIJEENKOMST WORDT OMGEZET NAAR EEN DIGITALE BIJEENKOMST OP DONDERDAG 5 NOVEMBER. LEES HIER MEER>>

Richtlijnen

Tijdens deze bijeenkomst houden we ons aan de geldende coronarichtlijnen, zodat we u op verantwoorde en veilige manier kunnen ontvangen. Daarbij benadrukken wij dat het ook een gedeelde verantwoordelijkheid is. Heeft u op de dag van de bijeenkomst klachten, zoals verkoudheid, niezen, loopneus, keelpijn, hoesten, dan vragen wij u vriendelijk om thuis te blijven. Wij informeren u dan graag op een andere manier. Indien u dat wenst, kunt u dat aangeven via het contactformulier